SATI- Take a seatBlog/Recipes
SATI- Take a seat
Blog/Recipes

Valget er dit og udvalget er stort

Alle SATI møbler er produceret- made by order. Det betyder at der ikke på forhånd er taget valg der begrænser dine muligheder for at få dit møbel til at passe ind i dine omgivelser og din indretning. Du kan frit vælge mellem udvalgte kollektioner fra danske KVADRAT.

Til gengæld betyder dette at der ikke kan leveres fra dag til dag, da møblet først bliver produceret når du har bestilt. Alt efter travlhed går der typisk 1-3 uger før du har dit nye meditationsmøbel.

Gå på opdagelse i udvalget herunder. Du kan naturligvis altid få råd og vejledning i forhold til valg og muligheder.

Hvis du vil se farvenuancer og mærke stofkvaliteten i virkeligheden, har du mulighed for at bestille op til 5 forskellige stofprøver- benyt blot kontaktformularen herunder.

Processen er enkel. Du vælger model og stof til polstring samt udfylder bestillingsformularen. Derefter modtager du en ordrebekræftelse, og dit møbel eller tilbehør bliver produceret og leveret.

Hallingdal 65

By Nanna Ditzel

Kvadrats første tekstil 'Hallingdal' er blevet arketypen for uldne tekstiler. Det meget slidstærke møbelstof er oprindeligt designet i 1965 af Nanna Ditzel, og fås nu i en udgave med en opdateret farveskala: Hallingdal 65.

Hallingdal 65 er lavet af uld og viskose, som komplementerer hinanden godt: Ulden giver fremragende holdbarhed og fleksibilitet, mens viskosen tilføjer glans og dybde til farven. Begge materialer farves inden de spindes, hvilket fremhæver stoffets rige tekstur.

(frit oversat fra KVADRAT.dk)

Tonus 4

By Nina Koppel

Tonus 4 er en farveopdatering af Tonus, et elastisk møbelstof af den afdøde tekstilkunstner Nina Koppel. Ideel til moderne organiske møbler og kendetegnet ved en sjælden farverigdom, den kommer i ialt 47 nuancer.

Tonus, et et klassisk tekstil, vis egenskaber bringer farver til live på en intens og præcis måde.

(frit oversat fra KVADRAT.dk)

Tonica 2

by Georgina Wright

Tonica 2 er et uldmeleret polstringstekstil karakteriseret ved enestående farverigdom. Den kommer i en opdateret palette med 39 farvevarianter.

Hvor den originale Tonica var baseret på to separat indfarvede uldgarner, består Tonica 2 nu af tre. Dette giver mulighed for en større variation af toner og et endnu mere nuanceret udtryk af farver.

(frit oversat fra KVADRAT.dk)

Vidar 4

By Fanny Aronsen

Oprindeligt designet af Fanny Aronsen, er Vidar blevet re-farvet af Raf Simons, med nuancer lige fra mosgrøn, mørk aubergine, rubinrød, midnatsblå til mursten, jordfarver og lette neutrale farver.

Den blide satin overfladefinish af vævningen står i kontrast til de dybe skyggeagtige toner i dybden, hvilket giver en mange-facettet rigdom til de intense farver i serien.

Tætvævet, uden ujævnheder som andre bouclé-stoffer har Vidar en indbydende tekstur, som på forskellig vis minder om brombær, appelsinskal eller den behagelige tætstrikkede tekstur fra en yndlingstrøje.

(frit oversat fra KVADRAT.dk)

Re-wool 2

By Margrethe Odgaard

Re-wool 2 er fremstillet af 45 % genbrugsuld og er et rigt møbeltekstil med en bæredygtig profil. Tekstilet er delvist fremstillet ved at genbruge rester fra Kvadrats garnspindere i Storbritannien. Den er designet af Margrethe Odgaard.

’Idéen var at skabe et både ærligt og miljøvenligt tekstil med et poetisk præg ved at genbruge rest-materiale fra Kvadrats egen produktion’, forklarer Margrethe Odgaard.

Re-wool minder om farverige sømme på en mørkere baggrund og har en enestående farvedybde, hvilket skaber et dynamisk spil på tekstilets overflade, når det påføres møbler.

(frit oversat fra KVADRAT.dk)

SATI v. Jakob Bay-Fyhr

Skovbrynet 1

6400- Sønderborg

Telefon: 26134314

bay.jakob@gmail.com

CVR Nr. 26533015

Social media

Instagram
Facebook