SATI- Take a seatBlog/Recipes
SATI- Take a seat
Blog/Recipes

Bag SATI

SATI betyder Mindfulness

SATI er pali for det vi i vesten kender som bevidst opmærksomt nærvær eller blot Mindfulness.

Jeg har tilladt mig at benytte SATI i navn og logo- med dyb respekt for de rødder det kommer fra, og jeg gør mit bedste for at leve op til den dybe betydning der ligger i begrebet. Jeg har en intention om at gøre mig umage og være til gavn for din meditative praksis.

Jakob Bay-Fyhr

Jeg er uddannet herreskrædder. Det æstetiske, taktile og sanselige har altid været en stor del af den måde jeg opfatter verden på, og samtidig er det med til at jeg bevarer en åben, nysgerrig og kreativ tilgang til livet. Det er også baggrunden for udviklingen af SATI og de produkter jeg laver. De er alle tilvejebragt og båret af nysgerrighed og et ønske om at gøre noget på en ny og måske bedre måde.

Jeg er foruden min håndværksbaggrund og min store passion for godt design, uddannet MBSR lærer fra dansk center for mindfulness v. Århus universitet.

Meditation er en integreret del af mit liv. Min egen forankrede meditationspraksis er et naturligt afsæt for udviklingen af produkter, der har til formål at støtte den meditative praksis for den enkelte. Samtidig er min praksis med til at inspirere mig designmæssigt og det afspejler sig funktionelt i produkterne.

Min baggrund som skrædder har lært mig at vi alle er forskellige og har brug for noget individuelt. Tiden vi lever i viser med al tydelighed at vi samtidig har brug for løsninger der kvalitetsmæssigt har en standard der muliggør lang levetid, og bidrager til en mere bæredygtig fremtid for os alle.

Mit design har et minimalistisk og organisk udtryk, med rene linjer og et tydeligt formsprog. Jeg vægter funktionalitet og kvalitet ligeså højt som det visuelle.

SATI´s produkter er fremstillet ud fra følgende principper:

-Produkterne skal laves af høj kvalitet der kan holde i mange år og være produceret ansvarligt

-Produkterne skal omfavne individualitet og understøtte den enkeltes krop og behov

-Produkterne skal være æstetiske og smukke for øjet.

SATI v. Jakob Bay-Fyhr

Skovbrynet 1

6400- Sønderborg

Telefon: 26134314

bay.jakob@gmail.com

CVR Nr. 26533015

Social media

Instagram
Facebook